seersucker-zwembroek

Een seersucker zwembroek is helemaal terug

Seersucker zwembroek voor heren

Een seersucker zwembroek is geweldig! De seersucker stof droogt snel. en de stof ademt. Bovendien weegt de zwembroek weinig en is hij niet warm. De seersucker stof beviel snel in het  zuidelijke deel van Amerika toen het in 1907 werd meegebracht door een Louisianiaanse koopman. 

Een Seersucker zwembroek is tegenwoordig Retro, preppy, voor zonnige dag. Mannen tonen zich modebewust zonder opschepperig te zijn.

Verschillende soorten badkleding voor mannen

In het westen kunnen we verschillende vormen heren badkleding onderscheiden: boardshorts, zwembroeken, en de wat strakkere varianten, speedo’s, strings en g-strings. Badpakken voor dames omvatten onder andere eendelige bikini’s of strings.

Seersucker badpakken

Seersucker badpakken zijn vaak gestippeld en licht gebobbeld. tegenwoordig zien we ze weer steeds vaker in alle kleuren en maten. Er is steeds meer keus. Als je nog nooit eerder een seersucker-badpak hebt gehad, wil je het misschien binnenkort aan je collectie strandkleding toevoegen. Seersucker badpakken uit één stuk stralen net als een seersucker zwemshort een klassieke, retro look uit en zijn stijlvol en modern genoeg om er er modieus in te bewegen. Een vakantie in een warm land, een uitje naar het strand, een dagje op de boot of een middagje bij het zwembad, een seersucker badpak kan altijd.

Seersucker badpakken voor dames zijn er in verschillende kleuren en vormen. De meest herkenbare kleuren zijn toch wel de pasteltinten lichtblauw of roze in combinatie met wit. Welke kleur je ook kiest, een seersucker badpak past altijd goed bij een mooie strandjurk in stijl.

Seersucker zwemshorts of badpakken zijn er in verschillende stijlen en maten en zijn geschikt voor dames en heren met alle verschillende maten en stijlen. Seersucker-badpakken of zwembroeken zijn heel erg stijlvol. De betere seersucker zwemkleding zal prettig zitten, niet vervagen door de zon of door het zwembadwater en vele jaren zijn goede kwaliteit behouden.