Een seersucker dekbedhoes die de slaapkamer opfrist

Een seersucker dekbedhoes, ideaal en ooo zo mooi!

Fris je slaapkamer meteen op met een dekbedhoes van seersucker. Een seersucker dekbedhoes is gemaakt van zacht katoen voor een koele en comfortabele nachtrust en is vaak uitgevoerd in het wit met een seersucker-ruitmotief en een prachtig gekreukelde textuur waardoor strijken niet nodig is. Mooi passend bij twee seersucker kussenslopen. Lees meer over seersucker dekbedovertrekken

Wat is een seersucker dekbedhoes?

Een seersucker dekbedhoes is een beschermlaag die over het dekbed glijdt en voorzien is van een sluiting. Omdat dekbedden duur en moeilijk schoon te maken kunnen zijn, zijn dekbedovertrekken handig omdat ze uw dekbed tijdens gebruik beschermen en gemakkelijk te verwijderen en te wassen zijn. Met dekbedovertrekken verander je ook snel en gemakkelijk het uiterlijk van je bed en kamer zonder dat je deze helemaal opnieuw hoeft in te richten.

Het dekbed moet goed passen in een dekbedovertrek (dekbedhoes) dat kan worden verwijderd en gewassen wanneer dat nodig is. Met het dekbedovertrek kunt u ook uw stijl of kleurkeuze van uw beddengoed veranderen met een simpele schakelaar van de hoes. Dit zorgt voor gemakkelijke wisseling van seizoen tot seizoen. Lees hier meer over het kopen van een seersucker dekbedovertrek.

Hoe style je een bed met een seersucker dekbedovertrek?

Leg een lichte katoenen sprei of quilt op de lakens, gevolgd door je dekbed. Een snelle truc om het bed op te maken: vouw je dekbed dubbel en trek het bovenste gedeelte weer in drieën zodat je al je kussens en lagen kunt laten zien. Als het winter is, slaap dan onder het dekbed en gebruik de quilt als accent.

tot slot

Hoe kan ik mijn bed voller laten lijken?

7 trucs om je bed luchtig te maken

  • Koop kusseninzetstukken die 5 cm groter zijn dan uw kussenslopen.​
  • Leg twee goedkope dekbedinzetstukken op elkaar.​
  • Stapel je slaapkussens op elkaar.​
  • Rol de bovenkant van je dekens naar beneden.​
  • Leg een deken aan het einde van het bed.
  • Last but not least.. Gebruik een seersucker dekbedhoes in de zomer om het geheel frisser en luchtiger te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *