Seersucker dekbedovertrek. De tip voor de zomer!

Een seersucker dekbedovertrek is een tip voor de zomer! Eenvoudig, stijlvol en comfortabel beddengoed. De SeerSucker structuur geeft een elegant, beetje glanzend effect door haar zeer fijne weving. 

Wat is een seersucker dekbedovertrek?

Een dekbedovertrek is een beschermlaag die over het dekbed glijdt en voorzien is van een sluiting. Omdat dekbedden duur en moeilijk schoon te maken kunnen zijn, zijn dekbedovertrekken handig omdat ze uw dekbed tijdens gebruik beschermen en gemakkelijk te verwijderen en te wassen zijn. Met dekbedovertrekken verander je ook snel en gemakkelijk het uiterlijk van je bed en kamer zonder dat je deze helemaal opnieuw hoeft in te richten.

Het dekbed moet goed passen in een dekbedovertrek dat kan worden verwijderd en gewassen wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor gemakkelijke wisseling van seizoen tot seizoen, van kleur tot kleur.

Wat maakt een dekbedovertrek goed?

Dekbedovertrekken zijn gemaakt van verschillende materialen. Katoen is populair vanwege het ademende vermogen, terwijl warmere opties zoals flanel en microvezel beter zijn voor koudere klimaten. Zoek naar katoen met lange vezels, een satijnbinding of een hoge draaddichtheid om uw bed die vijfsterren hotel afwerking te geven. Een frisse seersucker dekbedovertrek is het perfecte alternatief voor de steeds warmere zomers.

Moet seersucker-beddengoed worden gestreken?

Nauwelijks.. Als budgetoptie is het Seersucker-beddengoed de perfecte oplossing voor pensions, studentenkampen en 1 * -2 * hotels met eigen wasserette. Niet strijken is een enorm voordeel, (de gestructureerde kant hoeft niet te worden gestreken) zodat dit beddengoed zowel een besparing op het elektriciteitsverbruik als op het personeel zal opleveren.

Seersucker beddengoed is licht en koel

De beste zomerstof is seersucker. De lichtgewicht, gerimpelde stof is comfortabel, veelzijdig en luchtig in elke betekenis van het woord – perfect voor al je looks bij warm weer, ongeacht de dresscode. Dus waarom zou je er niet lekker onder slapen;) Een seersucker dekbedovertrek is de zomertip! Nog meer info over seersucker beddengoed? Lees hier meer.

Niet alleen als beddengoed is seersucker een ideale zomerse stof.. ook als kleding is het ideaal. Nieuwsgierig? Lees hier meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *